Το τέλειο έγκλημα: κλέψε την πίτσα χωρίς να σε καταλάβει κανείς

Εντυπωσιακό βίντεο μας αποκαλύπτει έναν μοναδικό τρόπο να φάμε περισσότερα κομμάτια πίτσας, χωρίς να πέσει στην αντίληψη κανενός.

Είστε κι εσείς ένας από τους εξαρτημένους με την πίτσα, ανθρώπους; Κάθε φορά που μία ζεστή, λαχταριστή πίστα καταφθάνει μπροστά σας, εύχεστε να μπορούσατε να την κρατήσετε για τον εαυτό σας και τρώτε γρήγορα προκειμένου να προλάβετε όσα περισσότερα κομμάτια γίνεται; 

Έχουμε ευχάριστα νέα: ο χρήστης του YouTube “DaveHax” έχει μία υπέροχη ιδέα που απλά απαιτεί την παρουσία σας πάνω και γύρω από την πίτσα πριν αυτή κοπεί.

Στο βίντεο που κοινοποίησε στο προφίλ του και έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views, ο «DaveHax» με τη βοήθεια ενός μαχαιριού και με πολύ λίγες κινήσεις καταφέρνει να μας ξεγελάσει, «κλέβοντας» περισσότερα κομμάτια από την πίτσα που έχει μπροστά του. Το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να το αντιληφθεί, ενώ το κόλπο είναι απλό και εφαρμόσιμο από τον καθένα.

Πάρε μία ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί και την επόμενη φορά θα ξέρεις πώς θα φας περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να απολογηθείς!

pathfinder.gr

Advertisements